Skip to main content

brodyrkort

Leverans: samma dag

Pris: ett pris oavsett stygn och storlek-billigast och enklast så.

Kvalitet :-) självklart högsta.

Sammanfattning
Vi har för enkelhetens skull ett enhetspris på brodyrkort, det gör att vi i stort sett är billigare än vilken låglönedistrubutör som helst på brodyrkort.
Kan man ha kakan och äta den? På vaya är svaret JA!

Endast brodyrföretag
Att beställa och använda ett brodyrkort kallar på en hel del kunskap för bästa resultat, detta gör att vi enbart handlar med brodyrföretag. Brodyrföretaget är nästa naturliga länk i kedjan att framställa en förstklassig produkt. Precis som vi besitter specialkunskaper om hur man ska lägga upp ett brodyrkort så har brodören kunskaper om hur man ska använda och modifiera det.

Vi broderar inte
Vi gör inte själva brodyren utan bara det sk brodyrkortet dvs programmet till brodyrmaskinerna. Vi använder bara vår maskin till att provköra brodyrkortet för att förvissa oss om att vi levererar ett högkvalitativt brodyrkort. I och med att vi inte har någon produktion i vår maskin konkurrerar vi inte med er som driver brodyrföretag.

Brodyrkort
Vi gör alltså bara brodyrkortet och det har vi gjort sedan 1998. Vi uppdaterar alltid våra programvaror så att vi alltid har den senaste versionen. Dessutom vidarutbildar vi oss med jämna mellanrum. Detta gör att vi kan ge er en sådan bra produkt som möjligt.

Original
När vi skall göra ett brodyrkort utgår vi från ett original av den aktuella loggan. Ju bättre originalet är desto bättre blir resultatet och dessutom är risken mindre att det blir något fel i brodyrkortets/loggans utseende. Vi klarar oss många gånger med ett fax men det absolut bästa är när vi får knivskarpa original mailade till oss. Vi jublar när vi får eps-filer i rätt storlek, men de flesta original brukar funka även om risken att något skall bli fel med ett sämre original är större.

Processen
Efter vi har fått upp ert original på skärmen (vi jobbar i Photoshop, illustrator, Corel Draw och andra program) så justerar vi eventuellt det så att det blir lika stort som brodyren skall vara. Vi sparar det och öppnar sedan upp det i brodyrprogrammet och lägger upp brodyrkortet som det skall vara. När detta är gjort provkör vi det i vår brodyrmaskin för att se att det fungerar.

Notera dock att det kan skilja mellan olika maskiner hur slutresultatet blir. Efter eventuella justeringar av kortet skickar vi sedan det till dig. Det vanliga är att vi mailar kortet och underlaget där alla uppgifter, så som t ex färgbyten står, till dig. Skulle du trots detta vilja ha några justeringar på kortet så fixar vi givetvis det utan extra kostnad. Vi rekomenderar därför ALLTID att du provkör kortet på något annat än plagget som skall broderas. Vi ger oss ALDRIG förrän alla inblandade är nöjda med brodyren.

Vad vi behöver
Vi behöver INFO från dig om hur just du vill ha det, ju mer input desto bättre output. Vi behöver veta hur stort motivet skall vara. Vi behöver veta antal färger och om möjligt vilket material det ska broderas på. Särskilt viktig är det på keps eftersom man då lägger upp kortet på ett speciellt sätt.