Skip to main content

Brodyrkort av högsta kvalitet

Du har kommit till vayas hemsida. Vi är ett litet trevligt och effektivt företag beläget i Västerås och brodyrkort är vår specialitet.

Om du vill du ha mer information om brodyrkort maila oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa det och skriv vilken sorts brodyrmaskin du har så återkommer vi så fort vi kan.

En av våra huvudverksamheter är att göra program (sk brodyrkort) till datorstyrda brodyrmaskiner. Brodyr (maskinbrodyr) är ett alternativ till att trycka på kläderna.  OBS!!  Denna del av vår verksamhet är enbart till för företag med egna brodyrmaskiner. Läs mer om våra skäl till detta under fliken brodyrkort

Pålitligast - Vi vänder oss enbart till brodyrföretag och försöker därför göra så lite väsen som möjligt av oss i promotionsverige. Vi är den enda leverantören av brodyrkort som gör denna seriösa gallring.

Snabbast – vi levererar oftast din beställning samma dag inom några timmar. Vi kan göra detta då vi styr alla delar av vår produktion själva.

Billigast– vårt fasta pris utslaget på ett standardkort ger oftast lägre kostnad än vilken lågbudgetlösning som helst.

Bäst – Det kanske viktigaste vi erbjuder – till skillnad från många på marknaden idag är stygnteknik och utseende nr 1 i vår produktion.

När du väljer att arbeta med oss kommer du märka att vår servicegrad är mycket hög och att vi i priset för ett brodyrkort lägger in mycket mer än bara kortet. Problemlösning, felsökning, backup och bollplankning är bara något av allt du kan använda oss till och det är med det vi utmärker oss i brodyrsverige. Alla brodyrkort du beställer av oss sparas på olika servrar. Därför kan du ta det lugnt, och maila eller ringa oss, om din dator skulle krascha med förlust av alla kort som följd.


Vi erbjuder alla våra kunder stygnuppskattningar av loggor, kostnadsfritt. Vi gör dessutom din egen logga gratis så att du innan du beställer från oss kan testa ett brodyrkort från oss. Ingen vill ju köpa grisen i säcken. (c:pig2